Aanhangwagens

Gaat u verhuizen? Klussen in huis? Of uw huis verbouwen? Dan is een aanhangwagen een handig middel om goederen te transporteren. Voor het huren van een aanhangwagen bent u bij Auto & Bandenservice Verbaan aan het juiste adres! Voor een scherpe prijs verhuren wij verschillende soorten aanhangwagens.

Wij verhuren diverse maten en soorten aanhangwagens. Van gesloten aanhangwagens tot bagagewagens, wij hebben het in huis! Weet u waar u naar op zoek bent? Wij kunnen u verder helpen! Kom eens bij ons langs om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment aanhangwagens.

Onze aanhangwagens zijn van goede kwaliteit en goed onderhouden, zodat u zonder zorgen op weg kunt. Mocht er toch iets mis mee zijn, dan lossen wij dat meteen voor u op. Uw veiligheid staat bij ons voorop.

Auto & Bandenservice Verbaan in Werkendam is een zeer compleet en onafhankelijk autobedrijf en First Stop Bandenspecialist, waar u met elk type auto of bedrijfswagen terecht kan. Door onze moderne apparatuur en jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto, APK keuring, aircoservice, uitlijnen, balanceren, zomer- en winterbanden, velgen, maar natuurlijk ook als u bijvoorbeeld een lekke band heeft staan wij voor u klaar.

Wilt u meer informatie over aanhangwagens of ons bedrijf? U kunt ons vinden aan de Bolstrastraat 15 in Werkendam. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@auto-enbandenserviceverbaan.nl of bellen naar ons telefoonnummer (0183-678797).

Klus Runner

4_a

error: Kopiëren inhoud website niet toegestaan.