Onderhoud van elke auto.

Bij ons kunt u terecht voor het volledig onderhoud van uw auto of bedrijfswagen. Omdat wij een onafhankelijk en allround auto bedrijf zijn kunt u met elk type merk auto bij ons terecht. Door de veelzijdigheid van onze apparatuur kunnen wij alle verschillende onderdelen van uw auto onderhouden zoals de remmen, accu, airco, motor en meer. Omdat wij een RDW-erkend autobedrijf zijn  betekent dat u bij ons ook terecht kan voor de jaarlijkse APK-keuring van uw auto, zo heeft u alles onder 1 dak.

Het is heel belangrijk om op tijd de kleine of grote beurt voor uw auto te laten uitvoeren want goed onderhoud voorkomt vaak reparatie in de toekomst.

Gaat u met uw auto op zomervakantie of op wintersportvakantie dan kunt u bij ons terecht voor de zomer of wintercheck, dat voorkomt eventuele problemen onderweg. Mocht het nodig zijn om onderdelen te vervangen kunnen wij snel leveren, vaak hebben wij de onderdelen zoals b.v. accu’s remmen en vloeistoffen voor uw airco systeem direct op voorraad en kunnen we uw auto meteen repareren. Uiteraard bieden wij de scherpste prijzen voor u.

 

Werkendam-Woudrichem-Sleeuwijk-Almkerk-Nieuwendijk-Hank-Gorinchem-Schelluinen-Giessenburg-Hardinxveld-Giessendam-Sliedrecht.

error: Kopiëren inhoud website niet toegestaan.