Reparatie

20151007_162450Heeft u storingen of mankementen aan uw auto dan bent u bij Auto & Bandenservice Verbaan aan het juiste adres. Door de veelzijdigheid van onze apparatuur en onze jaren lange ervaring kunt u bij ons terecht met elk type merk auto en bedrijfswagen. Wij zullen er alles aan doen om uw auto snel weer in orde te maken.

Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf, daardoor zijn de kosten voor reparatie en onderhoud vaak een stuk voordeliger dan bij de dealer.

Als er onderdelen moeten worden vervangen dan hebben wij deze vaak direct op voorraad, anders worden deze besteld en hebben we ze vaak met een paar uur in huis. Dat is niet alleen snel, wij zoeken uiteraard ook de scherpste prijzen voor u.

Het is heel belangrijk om op tijd de kleine of grote beurt aan uw auto te laten uitvoeren, goed onderhoud voorkomt vaak reparatie in de de toekomst.

Auto & Bandenservice Verbaan is RDW erkend, u kunt bij ons dus ook terecht voor de jaarlijkse APK keuring en het volledige onderhoud van uw auto en bedrijfswagen. Zo heeft u alles onder 1 dak!

Werkendam-Woudrichem-Sleeuwijk-Almkerk-Nieuwendijk-Hank-Gorinchem-Schelluinen–Giessenburg-Hardinxveld-Giessendam-Sliedrecht.

error: Kopiëren inhoud website niet toegestaan.