Caravans en Campers

Wanneer u met uw camper of caravan op weg gaat, wilt u natuurlijk wel van uw vakantie of weekendje weg genieten. Een slecht onderhouden camper of caravan kan daarbij roet in het eten gooien. Ook wanneer u weinig of niet met uw camper op pad gaat, is regelmatig onderhoud belangrijk om de pechkans te verkleinen en de levensduur van uw camper te verlengen. Bij Auto & Banden Service Verbaan bent u aan het juiste adres voor een volledig pakket aan diensten voor het onderhouden van campers en caravans.

 

Reparaties en onderhoudsbeurten

Zijn de banden van uw camper of caravan versleten? Of is er sprake van een kapotte uitlaat of vochtschade? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren door een specialist. Indien u de schade negeert, kan dit leiden tot onveilige situaties op de weg, een verpeste vakantie én hogere reparatiekosten. De vakmensen van Auto & Banden Service Verbaan voeren de reparaties aan uw camper of caravan graag voor u uit. Ook kunt u bij ons terecht voor regelmatig onderhoud van uw camper of caravan, zodat eventuele problemen tijdig worden opgemerkt en de schade (en de kosten) redelijk beperkt kunnen blijven.

 

APK-keuring campers en caravans

Net zoals vrijwel ieder ander voertuig op de weg, moeten campers en caravans ook APK gekeurd zijn. Hoe vaak deze keuring plaats vindt, hangt af van het gewicht van uw camper. Voor campers en caravans boven de 3500 kilo is het belangrijk om ieder jaar een APK-keuring te doen, terwijl campers en caravans lichter dan 3500 kilo eens per twee jaar gekeurd moeten worden. De APK-keuring moet worden uitgevoerd door een RDW-gecertificeerde garage, om de kwaliteit van de keuringen en de wagens op de weg te garanderen. Auto & Banden Service Verbaan voert de (twee)jaarlijkse APK-keuring van uw camper of caravan graag voor u uit. Zo zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen op vakantie kunt!

error: Kopiëren inhoud website niet toegestaan.