Het juiste adres voor uw banden.

Heeft u nieuwe autobanden nodig? Of bent u op zoek naar zomer of winterbanden? Kom dan naar Auto & Bandenservice Verbaan! Wij zijn de autobandenspecialist voor de omgeving Werkendam,Sleeuwijk, Woudrichem, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken.

Wij weten als geen ander dat het kiezen van de juiste band voor uw auto lastig kan zijn. Goede autobanden zijn immers erg belangrijk voor uw rijcomfort en uw veiligheid. Samen met u gaan we op zoek naar de autoband die het beste bij uw rijgedrag en wensen past. U heeft bij ons ruime keuze uit verschillende merken en prijsklasse zoals o.a Bridgestone,Continental, en Michelin maar we werken ook graag met ons huismerken Starfire en Gislaved.

Vaak hebben wij uw banden direct op voorraad en anders zorgen we er voor dat wij uw band(en) snel in huis hebben. Hierdoor kunnen wij snel werken en kunt u bij ons ook goed terecht met uw bedrijfsauto’s. Zoekt u een mooie bijpassende velg bij uw band dan kan dit natuurlijk ook. Verder beschikken wij ook over de meest geavanceerde apparatuur voor het monteren en balanceren van uw banden en het uitlijnen van uw auto.

Werkendam-Woudrichem-Sleeuwijk-Almkerk-Nieuwendijk-Hank-Gorinchem-Schelluinen-Giessenburg-Hardinxveld-Giessendam-Sliedrecht.

error: Kopiëren inhoud website niet toegestaan.