Het uitlijnen van uw auto.

Het uitlijnen van uw auto is belangrijk als u merkt dat uw autostuur naar links of rechts trekt tijdens het rijden, uw auto onstabiel rijgedrag vertoont en uw banden schuin zijn afgesleten. Het is namelijk niet alleen onprettig rijden, maar ook zeer onveilig. Auto & Bandenservice Verbaan beschikt over de meest geavanceerde uitlijn apparatuur waarmee wij uw auto op de juiste wijzen kunnen afstellen en wij uw auto weer helemaal in orde maken.

Na het uitlijnen van uw auto kunt u merken dat u weer profiteert van optimaal rijgedrag en een veel betere wegligging. Daarnaast zullen uw banden minder snel slijten en verlaagd u uw brandstofkosten. Zo kunt u weer veilig verder rijden.

Het balanceren van uw banden

Het balanceren van uw banden/wielen is belangrijk als u merkt dat uw autostuur trilt tijdens het rijden. Dit betekent namelijk onbalans van uw banden. Dit is zeer onprettig voor u en bijzonder slecht voor uw (auto)banden. Het is dan ook zeer belangrijk om uw banden te laten balanceren.

Auto & Bandenservice Verbaan beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om uw banden/wielen te balanceren, hiermee zorgen we ervoor dat uw auto stuur niet meer trilt, u weer maximaal rijcomfort heeft en een goede wegligging. Bovendien gaan ook uw banden/wielen veel langer mee.

Heeft u vragen over het uitlijnen of balanceren van uw auto banden/wielen of wilt u graag een afspraak maken bel dan naar 0183 678796 of kom langs op Bolstrastraat 15 Werkendam.

 

Werkendam-Woudrichem-Sleeuwijk-Almkerk-Nieuwendijk-Hank-Gorinchem-Schelluinen-Giessenburg-Hardinxveld-Giessendam-Sliedrecht.

error: Kopiëren inhoud website niet toegestaan.